PO-SCORAD antaa potilaalle mahdollisuuden arvioida itse ihottumansa vakavuusastetta. Itsearviointi auttaa sinua seuraamaan ja hoitamaan ihottumaasi paremmin. Tässä uudessa versiossa otetaan huomioon kolme ihotyyppiä : vaalea, tumma ja aasialainen. Se antaa potilaalle lisäksi mahdollisuuden ottaa valokuvia ihottumastaan tietyllä hetkellä kahden lääkärissäkäynnin välillä. Voit laskea itse ihottuman vakavuusasteen viikottain ja lähettää sen lääkärille.

Uutuudet

PO-SCORAD -sovelluksen uudessa versiossa on kuvat kaikista ihotyypeistä. Niiden avulla jokainen voi tunnistaa omat oireensa.

Viestintää lääkärisi kanssa on tehostettu kahdella uudella toiminnolla :

Voit lähettää näyttöruudun kuvan (pdf-tiedostona) PO-SCORAD-tuloksestasi lääkärille ja lisätä viestiin valokuvia oireistasi kommentteineen.


Jos osallistut johonkin tutkimukseen, lääkärisi voi pyytää sinua lähettämään tiedot excel-tiedostona.

PO-SCORAD on European Task force on Atopic Dermatitis –organisaation laatima ja hyväksymä ohjelma.

Tekstit ja piirrokset on laatinut professori Jean-François Stadler ja Fondation pour la Dermatite Atopique –säätiö. Kuvat ovat Fondation pour la Dermatite Atopique –säätiön omaisuutta. Arviointimenettelyn käyttöä ei ole rajoitettu paitsi kliinisen tutkimuksen puitteissa, joissa sen käytölle on asetettu tiettyjä ehtoja poscorad@gmail.com

PO-Scorad Download
Työväline arvioimaan ihottumaasi

All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Copyright © 2015 Foundation for Atopic Dermatitis. All rights reserved.